Carrefour

gallery

Partener in statut de Hub, asiguram acestui client servicii de cross docking, manipulare si gestiune a paletilor de marfa sigilati, transport la clienti (magazinele Artima Prahova) si gestiune a documentelor, returului si paletilor.

XPO Logistics

gallery

Asiguram partenerului nostru traditional servicii de transbordare, manipulare, transport si gestiune a documentelor, returului si paletilor.

Danone

gallery

Punem la dispozitia clientului spatii destinate birourilor punctului de lucru a acestuia din Ploiesti si servicii de logistica prin partenerul XPO Logistics.

FrieslandCampina

gallery

Asiguram partenerului FrieslandCampina Romania servicii de logistica integrata: - servicii de aprovizionare de la depozitul acestuia din Bucuresti - servicii de manipulare, pick - servicii de gestiune a marfii - servicii de transport catre clientii partenerului din modern trade si traditional, - cash collection - gestiune a documentelor, returului de marfa si paleti

Albalact Logistics

gallery

Logistica integrata: - servicii de manipulare, pick - servicii de gestiune a marfii - servicii de transport catre clientii partenerului din modern trade si traditional, gestiune a documentelor, returului de marfa si paleti

Olympus Romania

gallery

Logistica integrata: - servicii de aprovizionare de la depozitul acestuia din Bucuresti - servicii de manipulare, pick - servicii de gestiune a marfii - servicii de transport catre clientii partenerului din modern trade, - cash collection - gestiune a documentelor, returului de marfa si paleti

Tramar

gallery

Logistica integrata: - servicii de aprovizionare de la depozitul acestuia din Bucuresti - servicii de manipulare, pick - servicii de gestiune a marfii - servicii de transport catre clientii partenerului din modern trade si traditional, - cash collection - gestiune a documentelor, returului de marfa si paleti.

Metro

gallery

Asigurare serviciu home delivery clientilor partenerului.

Lactate Natura

Logistica integrata: - servicii de manipulare, pick - servicii de gestiune a marfii - servicii de transport catre clientii partenerului din modern trade si traditional, - cash collection - gestiune a documentelor, returului de marfa si paleti.

Lacto Solomonescu

gallery

Servicii de logistica integrata, manipulare depozitare, transport, gestiune a documentelor si returului de Marfa catre clientii acestuia din moderna trade (IKA).

Tags: Parteneri

Locatia noastra

world-map

Situat in zona de est a orasului Ploiesti, in cartierul Mihai Bravu, la numai 4 kilometri de centrul orasului, are acces direct de pe centura Ploiestiului atat din zona Teleajen, cat si dinspre loc. Ghighiu, intrarea dinspre zona Dorobanti, accesul putandu-se efectua si cu TIR de marfa.

Viziunea noastra

visionNe propunem imbunatatirea permanenta a serviciilor de logistica oferite partenerilor nostri.


visionUn parteneriat la inalte standarde de calitate ca operator logistic regional punandu-va la dispozitie o gama variata de servicii, modelandu-ne oferta in functie de solicitarile dumneavoastra.